O NAMA  
 

Kompletno izvođenje aqua plaža, projektiranje,
proizvodnja i izvedba tobogana

Amnon Polska Sp. z.o.o. trudi se da bude prisutan na tržištu turističkih ulaganja. Zbog širokih partnerstva, stranih i domaćih, naša stručna znanja omogućavaju da naša firma može ostvariti kompleksne vodene parkove, od projektiranja sve do servisiranja. Našom stručnošću i fleksibilnošću uklapamo se u projekte naših partnera, s obzirom na građevinske i financijske zahtjeve, te se kod pojedinačnih projekata uklapamo u troškovnike naših partnera.

Naša se firma od 2001.g. bavi izvođenjem vodenih tobogana i zabavnih elemenata. Prihvaćamo projektiranje i izvođenje bilo kojeg sistema tobogana. Projektiramo i gradimo različite sisteme tobogana, te maksimalno vodimo brigu o željama ulagača odnosno vlasnika građevine. Elementi tobogana proizvode se od staklenih vlakana, pričvršćeni su umjetnom smolom, sliveni u sjajnu površinu bez praznina i oštrih rubova, s homogeniziranim priključcima. Otporni su na UV zrake, otporni na visoke temperature, na slanu vodu, te odgovaraju DIN EN 1069-1-2.

Proizvodni program nam je vrlo širok: od jednostavnog sve do najsloženijeg, od otvorenog sve do zatvorenog, od prozirnog sve do neprozirnog elementa, od zabavnih efekata sve do sofa sistema, od gumenih koluta sve do gumenog čamca. Program naših proizvoda: kamikaze, luda rijeka, rafting, obiteljski tobogani, black hole, slobodno padanje, šareni veseli dječji tobogani, cijeli program u različitim bojama i dimenzijama. Također prihvaćamo gradnju i po osobnoj želji.

Do sad smo u Madžarskoj izgradili 70 vodenih tobogana te 40 vodenih zabavnih elemenata, na zadovoljstvo gostiju i uprava kupališta. U početku smo radili s partnerskim firmama iz Poljske i Švicarske, ali od kraja 2003.g. reagirajući na izazove, u svojoj vlastitoj tvornici počeli smo proizvodnju. I tako u kraćim rokovima, ali i dalje u vrhunskoj kvaliteti možemo nuditi naše proizvode.

Nakon bivših radova naš stručni tim je ojačao, projektanti imaju iskustva, a stručno znanje voditelja tvornice i montažera daje garanciju da naši tobogani odgovaraju najvišim zahtjevima kvalitete.

U mnogobrojnim izvedbama bazena prisutni smo već od projektiranja te od prethodnog stručnog konzaltinga. U svom radu koristimo projektne usluge našeg partnera, projektnog ureda iz Poljske koji je stekao iskustva i priznanja u mnogim europskim kupalištima.

Vjerujemo da je u ovom ubrzanom i jurećem životu velika potražnja za dobru razonodu i opuštanje. Tako iz dana uz dan, iz godine u godinu sve je veća potražnja i od strane investitora i od strane gostiju za ovakve sadržaje. Iskreno se nadamo da će lavovski dio takvog posla preuzeti naša firma kao projektant i izvođač.